Effy Stonem. ..golden bird..
Брой мнения : 26 Points : 62 Reputation : 0 Join date : 18.07.2011 Age : 32
Character sheet Име:: Ефи/Елизабет/ Стонем Гадже:: Издирва се.. БФФ:: Vicky Stonem
| Заглавие: New York/ 2010 Чет Юли 21, 2011 5:14 pm | |
| Погледнах часовника и той показваше 9:30pm, огледах се среснато и после се осъзнах.Срещата с Нейт беше в 10pm, замислих се как а стигна най-бързо до бара в който трябваше да се срещнем и скочих от дивана.Един бърз душ малко грим и бях готова, остана само облеклото.Отворих гардероба си и веднага издърпах един кожен клин(или по точно клин наподобяващ, животинска кожа) и един черен потник.Облякох ги набързо и отворих шкафчето с обувките си.Издърпах едни сандали и ги обух.Грабнах телефона , ключовете си и коженото яке от закачалката и излетях от нас.Взех едно такси и след 5минути бях пред бара.Огледах се и след секунди видях Нейт идващ към мен.-Здравей, Нейт! - казах му аз след като се стрещнахме пред входа.Показах фалшивата си лична карта на охраната, а Нейт ме изгледа съмнително.Ухилих се с една глупава исмивка и му казах:-Не мога да чакам още няколко дни, по дяволите!Докато стана на 18 има още много партита, които няма да пропусна! - отсякох аз и отново се засмях.
| |
|